Plan de masse 1 / 3
Vue depuis la route départementale 2 / 3
Vue depuis l'hippodrome 3 / 3

Plan de masse

Hull on the dune

Situated on one of the axes of entrance of the city of Deauville, the future center of transfer of Touques, evokes a shell put on a sandy végétalisée dune. The ground and the object make only one, the hull “is gently born” from the landscape.
Its landscaped treatment will join the natural vegetable continuity since the racecourse of Deauville and the bordering plain of games of the ground. Its structure wood and its side walls in larch assert our will to position in a logic of sustainable development.

  • Type: Industriel
  • State: Concours
  • Year: 2011
  • City: Touques
  • Client: SEVEDE
  • Budget: 1 800 000 €
  • Team: Patrice GOBERT architecte & associés avec Inddigo, Facea